Lite bilder!

Från senaste tiden...


































Sen sist...

Ja, det här med att blogga varje dag är nog inte min grej helt enkelt... Just nu händer det STORA saker på arbetsfronten, jättekul, spännande och lite scary, avslöjar inte så mycket eftersom det inte är helt klart. På Oliverfronten händer det också saker varje dag såklart! Han är inne i en riktigt kul period där han är glad mest hela tiden, klättrar på allt, slänger sig, röjer och har sig. På matfronten har det verkligen lossnat och går riktigt bra. Minipannkakor var en storfavorit! På sovfronten är det också bättre, vi har lyckats vända på steken lite och han somnar i bra tid på kvällen men kan fortfarande sova ganska länge på morgonen, sköönt tycker jag! ;-)

Annars har vi varit hos tandläkaren och pratat och hon tittade lite på hans tänder, vi har varit på Babyrytmik i kyrkan, det var porträttfotografering på Öppna Förskolan, hoppas bilderna blev bra! Sen har det tyvärr varit en del sjukdom, förkylningar på alla håll och en släng av falsk krupp som en bonus på det.. 

Jag och en vän hade lite tävling om hur mycket tråkigheter det tyvärr varit just det här året, vi försökte liksom överträffa varandra, vet dock inte vem som vann. Men faktum är att Oliver kom i början av januari och allt med honom har förstås varit toppen! Men utöver det har det varit ett riktigt risigt år på många håll, tragiska dödsfall, ekonomiska problem osv osv. Och jag säger bara det, nästa år, nästa år; DÅ JÄKLAR!! Det kommer bli ett riktigt topppenår på alla sätt och vis, visst!? :-D 

En sak som jag hade med på min "lista" var att Heléne skulle flytta bort från Stockholm, men... Hon ska inte det!! Vilken rysligt bra sak! :-p 

I helgen ska vi babysimma på ett annat ställe, där ska blivande babysimsinstruktörer vara med i vattnet och få träna med barnen, kul! :-) Sen ska vi simma som vanligt också. Och den här helgen är det ju Underbara Barn-mässan i Älvsjö!! :-)

OCH DET HÄR MINA VÄNNER ÄR ETT RIKTIGT UNDERBART BARN!! :-D


 

R.I.P BEBIS

Född 15/2-1997
Död 7/9-2009
















När jag fick henne, 10 månader gammal.


RSS 2.0