VAD ÄR DET FÖR EN DAG?

Jo, det är Olivers namnsdag idag, hurra, hurra, hurra!!! Grattis vår bästa Oliver!! Gratulationer har kommit via telefon (kram från farfar), sms och t om ett kort med posten från kusin Olivia! Som Oliver grattar tillbaka eftersom hon ju också har namnsdag idag. Kom igen nu, lägg in ett grattis du också, det är verkligen stendött bland kommentarerna!! :-D


PREMIÄR I LEKPARKEN!!

Tisdagen inleddes med babyrytmik på morgonen, sen den vanliga halvmilspromenaden och sen kom Anna hit med sin lillasyster Nellie, 14 månader. Det blev pusskalas på hög nivå! :-D Ser nu att dem matchade varandra klädmässigt, helt oavsiktligt men lite kul! :-p









Sen bar det ut i lekparken, första gången för Oliver!
Nellie gungar:


Att det blir en ryttare av Oliver i framtiden försöker jag grundlägga redan nu. :-p
Oliver ser verkligen ut som stora killen, helt med hela tiden! :-)









Så söta!

GUNGPREMIÄR!!







Att det är roligt att gunga vet vi redan, han älskar att göra det hemma i babygungan.


Man orkar bara en liten stund när man är så liten, bara 3 1/2 månad gammal!


Fhilips stora favorit är Pippi Långstrump, i fall nån inte visste det. Han är nog lite smygkär i henne. :-p


PÅSKEN!

På kvällen på skärtorsdagen åkte vi på mörka dimmiga vägar upp till Alfta, Bollnäs för att fira påsken med Fhilips föräldrar. På vägen upp stannade vi till vid Gävle Bro för att Oliver inte skulle behöva sitta i skyddet så länge. Där har dem sköna massagestolar som man stoppar en 10-krona i för 5 minuters skön massage!


Amma och få massage samtidigt. Rekommenderas! :-D


Fhilip hade otur, han stol funkade inte, haha. Här är Oliver i sina nya fina fleecejacka. :-)
Fhilip och Glenn ansträngde sig hårt för att få upp en äkta löplina åt Bebis så hon skulle kunna springa runt nästintill fritt och leka på tomten. Haha, så här aktiv var hon mest hela tiden, inte särskilt lekfull nånstans... :-p


På promenix inne i Alfta:


Sötaste bebisen i Alfta:


Alfta kyrka där Fhilip är döpt:


Oliver har börjat sitta upp lite i vagnen, den här lösningen var dock inte så bra...


Så trött, så trött. Däckade rakt av hos farmor.




Förberedande påklädning inför fisketävlingen på tiidig påskaftons morgon. Silvertejp är guld till allt! :-p


Auktion på påskafton:


Den här fina figuren vann jag på ett lotteri, nr 55! :-D


Påskäggsjakt!




Påskgodisjakt för hunden!


Oliver fick också påskägg, med en rolig leksak i. Har hört ryktas att det ligger något och väntar hos mormor och morfar också! :-)


I nya kläder, mössan och byxorna från mormor.

UTVECKLINGEN GÅR FRAMÅT.

Nu har Oliver helt klart hittat sina fötter, men lättast är det förstås när man ligger utan blöja, då har han t om fått in stortån i munnen! :-D Vände från mage till rygg gjorde han redan för ett par tre veckor sen, men nu vänder han sig nästan helt från rygg till mage, bara ena armen som ligger i kläm lite. Annars vänder han sig från sida till sida med blixtens hastighet när han är på det humöret! Sen håller vi på och tränar på att stå, han måste verkligen bättra på sina benmuskler om det ska bli något gående nån gång. :-p Men lite kan han stå själv:




Lutande bebisen i Jordbro. :-p

Oliver har varit på pyjamasparty hos kusin Filppa, morbror Jacob och Heléne. Han sov där en natt förra veckan och enligt rapport gick det jättebra. Skönt att verkligen få sova riktigt ordentligt en natt utan avbrott. Inte för att jag ska gnälla, han sover ju verkligen bra. Skönt också att han bara var tvärs över vägen, en halv minut ifrån ifall det inte skulle gå bra. Bilder finns på grisochgryn.blogg.se Gå in där och kolla! :-)

I förra veckan insåg vi att det inte är mycket kläder han har som passar, lång kille med långa armar och ben. Så det blev en riktig klädköpardag, med allt vad det kostade. Men kul var det! Jättefina vårjackor hittade vi och eftersom vi har lite svårt att kompromissa blev det fyra stycken! :-p Jag hoppas då på lite lagom vårkyla, inte allt för varmt väder, så vi hinner använda var och en iaf några gånger. 



Slänger in en bild på Beban i djup sömn. :-p


KOLLA IN JYCKEN!!

Idag var Oliver och jag hos mina föräldrar typ hela dagen. Eller vi var rättare sagt på Leklandet i Tyresö på eftermiddagen. Där åt vi pannkakor till lunch och sen käkade vi Thai på ett lite kufit hak, men väldigt gott var det.
Här kommer några bilder på lilla Laban:




Bebis var som vanligt lite smått otrevlig, men inte mer än vanligt. Laban verkade inte särskilt berörd ändå. :-p








Helt galen i Oliver, tyckte nog han var smutsig i ansiktet och ville hjälpa till och tvätta. :-D






Så jäkla söt!








På Leklandet försökte jag fånga Isak på bild, men jag fick kämpa hårt och lyckades inget vidare. Han hade bestämt sig för att inte samarbeta. :-p 


Pustar ut i bollhavet! :-p

TORSDAG...

Igår var vi alltså iväg till Täby, jag och Heléne och Oliver och Filippa förstås. Träffade upp Erika med Elton i Täby Centrum och åt lunch och sen åkte vi hem till henne. Jättegulligt hus på landet. :-) Barnen fick ligga brevid varandra och det blev förstås liten fotostund, sen sov dem i soffan och vi blev bjudna på jättegod middag innan dem skulle åka på babysim och vi åkte hemåt. Lite bilder från dagen:






Elton, Oliver och Filippa







Förra fredagen lämnade vi Oliver några timmar hos mina föräldrar och var på bio och såg "Män som hatar kvinnor". Så sjukt bra film!! Och världens minsta och sötaste lilla hundvalp har min mamma skaffat, en liten chihuahuablandis som heter Laban. Har tyvärr ingen bild, men han var helt galet liten, mindre än en kanin och vi kunde liksom bara skratta när han trippade runt på golvet. :-D Undrar hur Bebis kommer bemöta honom, om hon fattar att det är en hund? :-p
I vilket fall så hade det gått jättebra med Oliver och faktiskt så kändes det inte så jobbigt att lämna bort honom, det var rätt trevligt att få kolla på en så bra film helt ifred. :-)
Idag har vi varit ute och gått, jättevarmt ute. Ätit lite lunch medan Oliver fortsatt att sova i vagnen. Nu ska vi till Öppna förskolan om en stund och det är jättebra attt han sover, då är han förhoppningsvis pigg och glad medan vi är där!

RSS 2.0