UTVECKLINGEN GÅR FRAMÅT.

Nu har Oliver helt klart hittat sina fötter, men lättast är det förstås när man ligger utan blöja, då har han t om fått in stortån i munnen! :-D Vände från mage till rygg gjorde han redan för ett par tre veckor sen, men nu vänder han sig nästan helt från rygg till mage, bara ena armen som ligger i kläm lite. Annars vänder han sig från sida till sida med blixtens hastighet när han är på det humöret! Sen håller vi på och tränar på att stå, han måste verkligen bättra på sina benmuskler om det ska bli något gående nån gång. :-p Men lite kan han stå själv:




Lutande bebisen i Jordbro. :-p

Oliver har varit på pyjamasparty hos kusin Filppa, morbror Jacob och Heléne. Han sov där en natt förra veckan och enligt rapport gick det jättebra. Skönt att verkligen få sova riktigt ordentligt en natt utan avbrott. Inte för att jag ska gnälla, han sover ju verkligen bra. Skönt också att han bara var tvärs över vägen, en halv minut ifrån ifall det inte skulle gå bra. Bilder finns på grisochgryn.blogg.se Gå in där och kolla! :-)

I förra veckan insåg vi att det inte är mycket kläder han har som passar, lång kille med långa armar och ben. Så det blev en riktig klädköpardag, med allt vad det kostade. Men kul var det! Jättefina vårjackor hittade vi och eftersom vi har lite svårt att kompromissa blev det fyra stycken! :-p Jag hoppas då på lite lagom vårkyla, inte allt för varmt väder, så vi hinner använda var och en iaf några gånger. 



Slänger in en bild på Beban i djup sömn. :-p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0