HEMMA IGEN!

Vi har haft några härliga dagar med massa snö, riktig vinterkyla och frisk luft, vi har åkt skridskor och spark och jag har varit ute och gått jättemycket och Fhilip har varit på skotersafari. Jättekul har vi haft! Som mest uppemot minus 23 grader. :-D Men då var det kallt som sjutton i huset också, fast vi bäddade in Oliver i lammskinn och filtar så var han varje morgon alldeles kall om händerna eftersom han viftar så mycket med armarna att dem hamnar utanför filten hela tiden. Ligga framför brasan har jag gjort en hel del och fått lite läst, boken som jag hållt på och traggla med så länge men inte riktigt kommit in i har jag nu läst ut. :-) Antingen har Oliver kommit in i en ganska besvärlig period eller så var det miljöombytet och dem ruckade rutinerna som gjorde att han inte längre kan vara själv. Vill inte ligga på golvet, vill inte sitta i sittern, inte i skyddet, inte ligga i sängen. Bara bli buren hela tiden. Knappt så bärselen funkade. Lite jobbigt... Vi får väl se nu när det blir lite ordning på rutinerna igen. Vaknade dessutom ganska tidigt varje morgon och vägrade somna om. *trött* Å andra sidan har han varit väldigt "snackig", låtit och skrattat långa stunder men sen har liksom skrattat gått över i skrik och gråt, då var det inte alls lika kul längre. :-p Trodde Bebis gick igenom nån slags identitetskris eftersom hon hela helgen har gått och lagt sig där Oliver legat, på hans filtar och handdukar och där mjukliften stått under natten, med filtar under så det inte skulle bli kallt, och till och med kröp hon ner i mjukliften!! Sen kom jag på att hon antagligen frös och tyckte det var skönt att ligga där han legat och värmt upp stället, förstås!
På hemvägen var vi med om en riktigt otäck upplevelse med en lastbil som helt otippat mejar ut oss i vägrenen på motorvägen. En riktig skräckupplevelse var det!! Det var millimeternära att det gick riktigt riktigt illa. Lite tråkig avslutning på helgen.


Huset i fin vinterskrud.


Utsikt över frusen sjö.


Läcker istapp!


Syns i så bra, men nostalgitripp till 80-talets SnowJoggers (heter det väl) i glada färger. :-D


Djupt nerbäddad i vagnen.






Verkligen badar i snö. :-p


En snäll kille plogade upp ett spår på isen som var tvärblött och blaskigt men efter två dagar hade det frusit ordentligt och gick att åka skridskor på. :-)








Vi surrade fast skyddet på sparken och sen var det bara att sparka på! :-)




10 sköna plusgrader i solen! Inte konstigt att alla ser så glada ut! :-)


Frussen Bebis snor åt sig lite värme. :-)


Hockeyproffset.


Inga kommentarer. :-p


Isansamling utanför bowlinghallen.


Snygging!


Dansar fågeldansen i ett försök att muntra upp. Inga lediga banor i bowlinghallen och när jag skulle tröstshoppa på Dollarstore så stängde dem precis när vi klev in där. Då behöver man få se lite kul liksom. :-p


På hemvägen stannade vi till för ett besök hos Olivers gammelfarmor och gammelfarfar! :-)




Och det var väldigt skojigt! :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0