SjuklingOliver.

Oliver har inte gått många dagar på dagis sen han började, förkylningar, feber, kräksjuka och ögoninflammation har löst av varandra. Senaste veckan ögoninflammation som inte vill ge med sig och dem senaste dagarna hög feber på det. Imorgon söndag jobbar jag dag, måste åka 05.15, sköönt.. Och om jag är riktigt duktig och får allt gjort ska jag vabba för första gången på måndag och då ska vi ta en tur till doktorn.

Oliver är en ordningsam kille, dörrar och skåpluckor ska stängas omedelbart, man måste vara snabb så man inte får fingrarna i kläm, lådor ska skjutas in, den utdragbara skivan tangentbordet står på likaså. :-p Han är ganska duktig på att plocka upp sopor och slänga, efter att han har rivit ut dem. :-) 
Annars nu så har han ett ruskigt humör och får stora utbrott när han inte får göra som han vill.
Har börjat bli lite logiskt tänkande, vet att vissa saker ska sitta ihop och hur dem ska sitta ihop. Definitivt dags för någon typ av lego tror jag.

Och på jobbet går det också bra! Rätt bra iaf. Eller, ok, det går segt som fan med klirret i kassan. Vad händer? Är det vädret? När blir det vår??
Oliver trivs iaf jättebra där och det är ju bra, tyvärr inte världens mest barnvänliga miljö. Framförallt en källartrappa som jag blir helt kallsvettig av bara jag tänker på den. :-S Han kutar rundor på ytorna, går upp och ner i en trappa och leker med allt. Chipspåsar där chipsen blir till smulor, drar ner lådor med lösviktsgodis i golvet och tuggar på (utpris svindyra) kortlekar, plattar till ciggpaket osv osv. Han är ganska dyr att roa. :-p

Nej,nu tänkte jag duscha och sen ha en dejt med kudden! Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Vad kul att du hade skrivit här, jag är inne och kollar då och då för att se hur de går för er. =) Har försökt att rga men jag antar att du har mkt att göra. Hör av dig om du har tid över.. Kram

2010-02-22 @ 18:22:15
Postat av: Nina

jobbigt med sjuka barn :/

2010-03-02 @ 11:26:11
URL: http://nkrantz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0